Aktualno

Poznate nevarnosti, ki se lahko pripetijo na vašem vrtu?

27.06.2017

Hiša z vrtom. To so sanje marsikoga. Za vas pa je to realnost, da se lahko zleknete v ležalnik in opazujete otroke, ki se igrajo na igralih, da lahko prijatelje povabite na kosilo in ste mojster žara. Res zveni čudovito. Da tako ostane in se ne sprevrže v moro, ko vam nekdo vlomi v vrtno lopo ali zagori vrtno pohištvo, svetujemo, kako se lahko ustrezno zavarujete.

Preberite več

Zavarovanje v času gradnje

02.06.2017

Od postavljanja temeljev do polaganja izbranega parketa –gradnja doma terja svoj čas in po navadi vedno traja dlje, kot ste predvidevali. Tudi, če gre vse po načrtih. Ne glede na to, v kateri fazi gradnje ste trenutno, o zavarovanju svoje sanjske hiše ne razmišljajte šele takrat, ko se vanjo vselite. Svetujemo vam, kako boste izbrali ustrezno gradbeno zavarovanje vaše hiše.

Preberite več

Prava cena prenove kopalnice

15.05.2017

»Načrt je bil izrisan, stroški znani. Z lahkoto smo si predstavljali, kam gredo armature, ploščice in druga oprema. Prenova kopalnice se je lahko začela. A potem se je vse odvilo nekoliko drugače,« Karmen Mlinar opisuje svojo tritedensko izkušnjo, ko je kljub dobro zastavljenim načrtom marsikaj šlo narobe. Kako v teh primerih lahko pomaga zavarovanje?

Preberite več