Aktualno

Mir na vikendu zagotovljen

13.07.2018

Kaj bi odgovorili, če bi vas vprašali, zakaj ste se odločili, da imate vikend? Eden od razlogov bi bil zagotovo ta, da se umaknete od vsakdanjih skrbi. Na vikendu, pa naj bo to hiša ali stanovanje, v Sloveniji ali v tujini, so v ospredju lepe stvari. A kaj, ko tudi vikend ogrožajo iste nevarnosti kot vaš dom. Pojasnjujemo, kako ga lahko zavarujete, da boste imeli mir zagotovljen.

Preberite več

Vstop prepovedan

06.07.2018

»Tile ne bodo nikoli odšli,« ste morda pomislili, ko se vam je zdelo, da so obiski pri vas že ure, pa se jim še vedno ne mudi domov. A obstajajo še hujši gostje, pridejo nepovabljeni, ostanejo in si pri vas celo ustvarijo dom. Z direktorjem podjetja Saniteh, d. o. o., Teodorjem Glogovcem smo preverili, kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in stenic.

Preberite več

7 stvari, ki jih morate vedeti o klimatskih napravah

25.06.2018

Ko pritisne vročina, mnogi začnejo razmišljati o nakupu klimatske naprave. Ker gre za drago in precej zahtevno odločitev, vam svetujemo, da se ne prenaglite. S strokovnjaki iz podjetja Tersus smo preverili, kakšno klimo priporočajo, kam jo je najbolj učinkovito namestiti in kako jo pravilno uporabljati. Mi pa dodajamo še nasvet o zavarovanju.

Preberite več