Oddamo pisarno oz. prostor za storitve na Dunajski, 139,4 m2

Dunajska cesta 105, Ljubljana

Povzetek

Lokacija
Dunajska cesta 105, Ljubljana
Cena
Vrsta nepremičnine:
Tip storitve:
Površina:
Leto izgradnje:
1968

Opis nepremičnine

Oddamo poslovni prostor ID znak 2636-292-68, v naravi neopremljen poslovni prostor v pritličju poslovno stanovanjskega kompleksa, na naslovu Dunajska cesta 105, Ljubljana. Poslovni prostor meri 139,4 m2, najemna cena znaša 11 EUR/m2 + davek + stroški.

 

Objekt zgrajen 1986 leta. Pritličje stavbe je namenjeno poslovnim dejavnostim, v zgornjih etažah so stanovanja. Predmet prodaje v izmeri 139,40 m2 sestavlja  vetrolov, sanitarije, čajna kuhinja in večji odprt prostor, ki je trenutno predviden kot »open-space«, in se zaradi različnih potreb lahko ustrezno pregradi. Ima dva vhoda, kar omogoča ločen vhod za stranke in ločen službeni vhod ali razdelitev na dva dela. Vhodna vrata, vetrolov in okna so aluminijasta, zasteklitev je dvoslojna. Stavba (poslovni prostori) je priključena na daljinsko ogrevanje. V postopku je vpis v zemljiško knjigo.

 

Hitro dostopna lokacija do centra mesta in Ljubljanske obvoznice. Bližina avtobusnega postajališča. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, restavracije, hostel, banka itd.

 

Zemljevid