Hotel Transturist, Škofje Loka

Kapucinski trg 9, Škofja Loka

Povzetek

Lokacija
Kapucinski trg 9, Škofja Loka
Cena
Vrsta nepremičnine:
Tip storitve:
Površina:
Leto izgradnje:
1971

Opis nepremičnine

Hotel je lociran na Kapucinskem trgu ob vhodu v mesto. Lokacija mu omogoča hiter in enostaven dostop, hkrati pa je na dosegu sprehoda vsa infrastruktura, trgovine, restavracije, mestne institucije in drugo. Na razdalji 23 km se nahaja Ljubljana, 18 km je oddaljeno Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, 37 km pa  je oddaljen Bled. Lokacija predstavlja odlično izhodišče za spoznavanje Slovenije.

 

Hotel je bil zgrajen v letu 1971, od leta 2005 pa je zaprt in je potreben celovite prenove. V sklop hotela in okoliškega zemljišča spada park ob bazenskem vhodu na severovzhodni strani hotela. Hotel je s pasažo povezan s sosednjima poslovnima stolpnicama, ki skupaj tvorijo niz treh stavb z enako arhitekturo. Prostor med hotelskim kompleksom in sosednjima objektoma ter dostopno cesto je namenjen parkirnim površinam.

 

Kapaciteta hotela je znašala 100 postelj v 48 sobah. 4.144 m2 velik hotel, poleg hotelskih sob, sestavlja še bazen s pripadajočimi prostori, pralnica, hladilnica, likalnica, recepcija, restavracija, kavarna, kuhinja pisarni in sejna soba.

Lastnosti nepremičnine

  • Enostaven dostop do hotela
     
  • Odlično izhodišče za spoznavanje Slovenije
  • Hotel je imel v 48 sobah 100 postelj
  • Bazen
  • Potrebna celovita prenova


  • Pripadajoči prostori (pralnica, hladilnica, likalnica, recepcija, restavracija, kavarna, kuhinja pisarni in sejna soba)

 

Zemljevid