Prodamo 1.000 m2 poslovnih prostorov z izjemnim 360° razgledom na Ljubljano (12. in 14. nadstropje)

Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana

Povzetek

Lokacija
Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana
Cena
Vrsta nepremičnine:
Tip storitve:
Površina:
Leto izgradnje:
1970 / 2011

Opis nepremičnine

Naprodaj so poslovni prostori v centru Ljubljane, v prepoznavni poslovni stavbi »Avtotehna« na Slovenski cesti 54. Stavba predstavlja del ikonične pozidave na Bavarskem dvoru, del katere sta še Kozolec in trg pred Ljubljansko borzo. Avtor zasnove je arhitekt in urbanist Edo Mihevc. Prostori nudijo obilo naravne svetlobe in 360° razgled na Ljubljano.

 

Lokacija prostorov v neposredni bližini poslovnih, upravnih, turističnih in drugih storitvenih objektov, omogoča uporabnikom zasledovanje in udejanjanje trajnostne mobilnosti. Dobre povezave in optimalna dostopnost je mogoča zaradi odlične lege neposredno ob glavnem postajališču mestnega potniškega prometa, bližine izposojevalnic mestnih koles in avtomobilov ter bližine železniške postaje. Primarno pa lokacija omogoča peš dostop do večine infrastrukture. Recepcija je uporabnikom na razpolago med delavnim časom, izven delovnega časa je dostop možen z uporabo kontrole pristopa.

 

Prostori se sestojijo iz pisarniških in pomožnih prostorov v kleti, 12. ter 14. nadstropju. Pisarne in sanitarije v 12. nadstropju so bile prenovljene leta 2011. Zasnova pisarn tako v 12. kot v 14. nadstropju je klasična z manjšimi in večjimi individualnimi pisarnami, primernimi za 1 do 4 osebe. Skeletna konstrukcijska zasnova omogoča tudi drugačno razporeditev skladno s potrebami uporabnikov.

 

Poslovni prostori obsegajo dve pisarniški etaži ter kletne arhive v skupni neto površni 1.000,7 m2. V obstoječem stanju iz leta 2011 je v 12. nadstropju 307 m2 pisarn in sejnih sob, 96 m2 hodnikov, sanitarij in čajna kuhinja ter 38 m2 velika strežniška soba. 14. nadstropje sestavlja 277 m2 pisarn in sejnih sob ter 170 m2 pomožnih prostorov (tajništvo, priročni arhiv, sanitarije, čajna kuhinja, kopirnica, hodniki in predprostor). V kleti sta še dva arhiva, prvi v izmeri 16 m2 in drugi s površino 60 m2, povezuje ju 16 m2 velik hodnik.

 

Prostori se hladijo in ogrevajo s stropnimi in talnimi konvektorji preko lastnega klimata in lastnega toplotnega prenosnika na katerem je za 12. in 14. nadstropje vgrajen lasten "odštevalni" kalorimeter. Prostori so rezervno napajani z lastnim dizel agregatom nameščenim na strehi objekta.

 

Informativna oglaševana cena za navedene prostore znaša 2.200.000 EUR + pripadajoči davek.

 

Na podlagi tega oglasa si prodajalec pridržuje pravico, da kadarkoli ustavi začet postopek prodaje in da brez kakršnekoli odškodninske odgovornosti ne sprejme nobene od prejetih ponudb. Prodajalec ni zavezan skleniti nobene pogodbe o prodaji nepremičnine (predmeta prodaje) z najboljšim ali katerimkoli drugim ponudnikom.

Lastnosti nepremičnine

Zemljevid