Aktualno

Z avtom zapeljal v garažna vrata. Kaj bo s škodo?

11.08.2017

Z avtom se varno pripeljete domov, veseli, da ste se rešili gneče v prometu in nervoznih voznikov. Samo še parkirate. Potem pa tresk. Začudenje. Pa ja niste. Stopite ven in pogledate. Poškodovana garažna vrata, poškodovano vozilo. Kaj pa zdaj? Pojasnjujemo kritje nevarnosti udarca zavarovančevega  vozila, ki krije škodo, če se z avtom zaletite v hišo.

Preberite več

Bi zavarovanje krilo eksplozijo bombe?

28.07.2017

Zagotovo vas ni obšla vest o najdeni 250-kilogramski bombi v bližini gradu Vurberk in dogajanje okrog njene deaktivacije. K sreči se je vse dobro izšlo. Tako kot najbrž marsikoga drugega, pa je tudi nas dogodek spodbudil k razmišljanju. Preverili smo, ali zavarovanje krije eksplozijo in ali bi krilo tudi škodo zaradi eksplozije bombe.

Preberite več

Poznate nevarnosti, ki se lahko pripetijo na vašem vrtu?

27.06.2017

Hiša z vrtom. To so sanje marsikoga. Za vas pa je to realnost, da se lahko zleknete v ležalnik in opazujete otroke, ki se igrajo na igralih, da lahko prijatelje povabite na kosilo in ste mojster žara. Res zveni čudovito. Da tako ostane in se ne sprevrže v moro, ko vam nekdo vlomi v vrtno lopo ali zagori vrtno pohištvo, svetujemo, kako se lahko ustrezno zavarujete.

Preberite več