Aktualno

Nevarne ideje za notranje opremljanje

15.04.2020

Občutek lepega se spreminja glede na kulturne, družbene, zgodovinske pa tudi osebne dejavnike. Prav vsak izmed nas ima nezavedno potrebo, da je okolje, v katerem živi, urejeno. Zato domovanja pospravljamo, gradimo, prenavljamo in sledimo modnim trendom. A videz ni vse. Zaradi lepote ne smemo žrtvovati uporabnosti, predvsem pa ne varnosti. Raziskali smo nekaj nevarnih idej za notranje opremljanje in vam ponudili rešitve za večjo varnost.

Preberite več

Video: Adventni venčki so lahko tudi nevarni

06.12.2019

Za mnoge ni pravega vzdušja brez prazničnega okrasja. A prav različni okraski, med njimi tudi adventni venčki, so lahko krivi za izbruh požara doma. Zakaj zagori, kako se plamenom izogniti in kako pogasiti goreč venček, preberite v nadaljevanju in si oglejte v posnetku.

Preberite več

Z dejstvi nad strah

17.06.2019

Kar tri četrtine Slovencev živi v lastni nepremičnini, kar je več od povprečja Evropejcev, pri katerih je ta delež 69 %. Tudi po deležu tistih, ki za nepremičnine ne plačujejo kredita, smo pred Evropejci: pri nas je takih srečnežev kar 63 %, v EU pa le dobrih 42 %. Bi tudi vi radi imeli svoj lasten dom, a se bojite kredita? Strah pred kreditom je odveč, če se ustrezno pripravite.

Preberite več

Enostavni nasveti za selitev

31.05.2019

To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še selimo se samo tri kilometre stran. Ko sem ugotovila, zakaj ljudje opisujejo selitev kot eno najbolj stresnih življenjskih situacij, je bilo že prepozno, stvar je bilo treba izpeljati. Da bo vam šlo lažje, delim nekaj mojih izkušenj in neprecenljivih nasvetov Selitvenega servisa Premik.

Preberite več