Aktualno

Popravilo vrat ni edino, kar krije asistenca za dom

01.10.2022

Poznate razliko med izvijačem in francoskim ključem? Veste, kje je omara z varovalkami? Odlično. Vendar, ko potrebujete nujno popravilo vhodnih vrat, popravilo vodovoda ali ogrevalnega sistema, ko morate ukrepati hitro ali pa tvegate še večjo škodo, ni treba biti sam svoj mojster. Pomaga lahko asistenca za dom. Predstavljamo 5 najpogostejših vzrokov, zaradi katerih se zavarovanci obračajo na naš asistenčni center.

Preberite več

Sončna elektrarna: Kako jo zavarovati?

17.06.2022

Naložbe v sončno elektrarno se lotite premišljeno, saj je to naložba na dolgi rok. Pri nas smo se zanjo odločili zato, ker smo vzporedno vgradili tudi toplotno črpalko. S tem se je poraba elektrike seveda zvišala. Hkrati živimo tudi na območju z veliko sončnimi dnevi, zato se nam je zdela investicija v sončno elektrarno smiselna. Kako smo se postavitve lotili pri nas, zakaj sem dopolnila zavarovanje doma  z zavarovanjem sončne elektrarne  in kaj sem se iz tega naučila?

Preberite več

Prva pomoč pri zamašenem odtoku

01.06.2022

»Zamašen odtok. Nujno, potrebujem pomoč!« sporoča stranka, ki je poklicala Triglav asistenco. Če ste se s tem že kdaj ubadali, potem jo zagotovo razumete in bi ji morda celo znali pomagati. Toda mnogi ne vedo, kako ukrepati ob tej precej pogosti težavi. Z vodovodnima inštalaterjema in z našo asistenco smo zato preverili, kako odmašiti odtok oziroma poskrbeti, da se ta sploh ne zamaši. Kako pa vam pri tem lahko pomaga zavarovanje doma?

Preberite več

Najpogostejše škode doma: Kaj je dobro vedeti?

26.05.2022

Doma se lahko pripetijo različne nezgode in škode. Temu se ne da izogniti, lahko pa se izognete večjim finančnim izdatkom, če imate svoj dom ustrezno zavarovan. Pojasnjujemo, kaj je dobro vedeti pri sklenitvi ali obnovi zavarovanja doma ter kako ravnati, če se vam zgodi škoda doma.

Preberite več