Aktualno

Zavarovanje v času gradnje

03.01.2022

Od postavljanja temeljev do polaganja izbranega parketa –gradnja doma terja svoj čas in po navadi vedno traja dlje, kot ste predvidevali. Tudi, če gre vse po načrtih. Ne glede na to, v kateri fazi gradnje ste trenutno, o zavarovanju svoje sanjske hiše ne razmišljajte šele takrat, ko se vanjo vselite. Svetujemo vam, kako boste izbrali ustrezno zavarovanje v času gradnje vaše hiše.

Preberite več

Mir na vikendu zagotovljen

03.12.2021

Kaj bi odgovorili, če bi vas vprašali, zakaj ste se odločili, da imate vikend? Eden od razlogov bi bil zagotovo ta, da se umaknete od vsakdanjih skrbi. Na vikendu, pa naj bo to hiša ali stanovanje, v Sloveniji ali v tujini, so v ospredju lepe stvari. A kaj, ko tudi vikend ogrožajo iste nevarnosti kot vaš dom. Pojasnjujemo, kako ga lahko zavarujete, da boste imeli mir zagotovljen.

Preberite več

Razbil se je televizor. Kaj pa zdaj?

05.11.2021

V trenutku nepazljivosti oplazite televizijo, ki visi na steni. Nevarno se zamaje, a preden lahko kaj več kot le vdihnete, televizija trešči ob tla. Kaj zdaj? Nastala škoda ni posledica požara, poplave, viharja, vloma itd. A kritje zanjo kljub temu obstaja. Če ste sklenili oziroma sklenete strojelomno zavarovanje naprav. Poglejmo, kaj to pomeni.

Preberite več