Aktualno

Vstop prepovedan

06.07.2018

»Tile ne bodo nikoli odšli,« ste morda pomislili, ko se vam je zdelo, da so obiski pri vas že ure, pa se jim še vedno ne mudi domov. A obstajajo še hujši gostje, pridejo nepovabljeni, ostanejo in si pri vas celo ustvarijo dom. Z direktorjem podjetja Saniteh, d. o. o., Teodorjem Glogovcem smo preverili, kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in stenic.

Preberite več

7 stvari, ki jih morate vedeti o klimatskih napravah

25.06.2018

Ko pritisne vročina, mnogi začnejo razmišljati o nakupu klimatske naprave. Ker gre za drago in precej zahtevno odločitev, vam svetujemo, da se ne prenaglite. S strokovnjaki iz podjetja Tersus smo preverili, kakšno klimo priporočajo, kam jo je najbolj učinkovito namestiti in kako jo pravilno uporabljati. Mi pa dodajamo še nasvet o zavarovanju.

Preberite več

Ste po vlomu doživeli stisko?

21.06.2018

Ne le denarna škoda, marsikateri posameznik oziroma družina, ki so bili žrtve vloma, po njem preživljajo tudi bolj ali manj hudo psihično stisko. Če ste med njimi, delite svojo izkušnjo, želeli bi vas spoznati. Pripravljamo namreč članek po izkušnjah naših bralcev, s katerim lahko pomagate drugim, ki doživljajo podobno stisko.

Preberite več

Preprečite uhajanje plina

11.05.2018

Uporaba zemeljskega plina v gospodinjstvu je vedno bolj popularna ne samo za ogrevanje prostorov, ampak tudi za kuhanje in pripravo tople sanitarne vode. Odlike zemeljskega plina so takojšnja in enakomerna toplota, nizke cene in najvišji dolgoročni prihranki. Toda le, če ga varno uporabljate. Pri Gospodarskem interesnem združenju za distribucijo zemeljskega plina svetujejo, kaj storite, če ugotovite, da je prišlo do uhajanja plina.

Preberite več