Počitniške kapacitete

Zavarovalnica Triglav,  d.d. ima v lasti 87 počitniških enot ob obali Slovenije in Hrvaške, v planinah in v priljubljenih slovenskih zdraviliščih.  V najem jih oddajamo zaposlenim,  upokojenim sodelavcem Zavarovalnice Triglav, d.d. in zaposlenim v Skupini Triglav. 

 

Ko počitniške enote niso zasedene z našimi sodelavci, so za najem na voljo tudi zunanjim uporabnikom. Prosti termini so znani:

  • poletni termini - po prvomajskih počitnicah,  ko je zaključen poletno-jesenski razpis za zaposlene v Skupini Triglav,
  • zimski termini - po jesenskih počitnicah,  ko je zaključen zimsko-spomladanski razpis za zaposlene v Skupini Triglav.

 

V Sloveniji se lahko odločite za letovanje v prijetnih počitniških objektih v Izoli in Luciji pri Portorožu, vzdolž hrvaške obale in na otokih pa lahko izbirate med 37 sodobno opremljenimi apartmaji, 7 garsonjerami in 3 hišicami.  Na voljo so tudi 3 kamp prikolice. Oddih v domačih planinah lahko uživate v eni od naših 21 enot od Bovca do Kranjske gore, Velike planine do  Pohorja. Ljubiteljem toplic so na voljo počitniške enote v zdraviliščih Čatež, Podčetrtek, Moravci in na Ptuju. V teh toplicah imamo 16 enot, kjer lahko preživite prijeten dopust. V priloženem katalogu naših počitniških enot si lahko ogledate podrobnosti in se prepričate, da je oddih z nami lahko pravo doživetje za vas, vašo družino in vaše prijatelje.

 

Počitniški objekti so v celoti ali deloma prenovljeni. Skrbimo tudi za njihovo redno vzdrževanje, kar dopustnikom omogoča udobno in kakovostno bivanje.  Počitnikarji se za najem lahko prijavite za poljubno število dni.  

 

Cene za dnevni najem so ugodne in na voljo v priloženem ceniku. Vse počitniške enote so opremljene s kuhinjami,  za prevleke za posteljnino  pa morate dopustniki poskrbeti sami. Obveznost uporabnikom je,  da ob zaključku letovanje enoto  počistijo za seboj in na recepcijah v krajih, kjer letujejo, poravnajo stroške prijave in turistične takse.  

 

Sodelavci Zavarovalnice Triglav, d.d.  in Triglav, upravljanje nepremičnin, d.o.o., ki skrbijo za počitniške enote se  skozi vse leto trudijo, da sta njihova opremljenost in urejenost priložnost za sproščujoč oddih.

 

Vse informacije in povpraševanje v zvezi z letovanjem lahko dobite na naslovu: pocitniske.enote@triglav.si

 

Že želite preživeti prijeten oddih za primerno ceno in si zagotoviti udobje, se pridružite našim zadovoljnim gostom. Vabljeni, da se odločite za oddih pri nas.

 

Spletni katalog